Onze diensten

Binnenhuisrenovatie

Renovatiewerken ondernemen geeft zeer dikwijls aanleiding tot stress. De renovatie van uw woning is onze specialiteit. Wij werken met Gyproc en hout en streven naar een uitzonderlijk resultaat door de keuze van de juiste materialen.

Keukens

Vandaag de dag is een keuken meer dan de plaats waar de maaltijden worden bereid, het is ook een leefruimte geworden. Daarom is het belangrijk even stil te staan bij de inrichting van uw keuken.

Badkamers

Een badkamer is een plaats waar u in uw bad of stoomdouche volledig kunt relaxen. Daarom zorgen wij voor een harmonieuze badkamerinrichting.

Dressings & Kleerkasten

Maatwerk is onze passie ! Wij ontwerpen, creëren en plaatsen voor u uw dressing op maat. Bij aanvang van een dressing op maat bekijken wij de beschikbare ruimte en luisteren wij wat u ervan verwacht.

Meubelen op maat

U heeft iets in gedachten qua meubels maar u vindt het niet meteen in de winkels? Dan kunnen wij u helpen, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels op maat.

Winkels

Wij staan steeds voor de opdracht om het product in uw winkel op de best mogelijk manier in de kijker te zetten. Niet enkel uw product is belangrijk maar de gebruiksvriendelijkheid voor uzelf is een punt waar wij bij een winkelinrichting veel aandacht aan besteden.

Schrijnwerkbedrijf

Ons schrijnwerk- en timmerbedrijf, dat ontstond in 1982, specialiseert zich sinds geruime tijd in kwaliteitsvolle afwerking.

Bij ons kunt u terecht voor totaalprojecten, van het ontwerp van de plannen tot de voltooiing.
Onze onderneming gaat evenwel prat op haar samenwerking met architecten en interieurontwerpers voor de realisatie van elke denkbare inrichting van huizen, kantoren en winkels. Dit gaat gepaard met een nauwkeurige opvolging van de ontwerpen.

Waarom kies Diran ?

30 jaar ervaring

Ons schrijnwerk- en timmerbedrijf, dat ontstond in 1982, specialiseert zich sinds geruime tijd in kwaliteitsvolle afwerking.

Voor alle budgetten

U heeft de keuze tussen verschillende kwaliteiten hout en afwerkingen.

Baas op de site

We zijn dicht bij onze klanten. Bij diran heb je hetzelfde gesprek tijdens je project

Gratis offerte

Stel ons uw idee of project voor en wij sturen u zo snel mogelijk een gratis en persoonlijk aanbod.

Ontvang een gratis en gepersonaliseerd citaat via ons formulier

Aanvraag om offerte

Contact :

Adresse : 46 Lambrechtslaan, 1780 Wemmel

Mail : info@diran.be

Tel : 02 460 51 03
Gsm : 0475 46 92 80

This post is also available in: Frans